Den store bussboka

Historier fra bussjåfører

Bussvitser

15En prest og en bussjåfør kom til himmelen. Det tok ikke så lang tid før presten ble litt overrasket og en smule irritert over at de ble forskjellsbehandlet. Bussjåføren fikk finere rom, bedre mat og alt var et lite hakk bedre. Dette synes presten naturligvis var urettferdig. Presten hadde da tjent sin Herre hele sitt liv, mens bussjåføren hadde jo tross alt bare… kjørt buss. Men forskjellsbehandlingen fortsatte, og til slutt gikk presten og spurte St. Peter:

«Hva er det egentlig som skjer her? Hvorfor har bussjåføren så mange flere og bedre goder enn meg her? Har dere forvekslet yrkene våre, eller noe sånn?» Han begynte å bli rimelig provosert.
«Neida», svarte St. Peter, «Alt er under kontroll. Tross alt var det slik at når du holdt prekener så satt alle og sov, men når bussjåføren kjørte buss, satt alle og ba hele tida.»

Har dere forresten hørt om stuntbussjåføren? Han prøvde å sette en ny, internasjonal rekord med å hoppe med buss fra rampe, over ti biler som var plassert etter hverandre. Han holdt på å klare det, men så trykket noen på stoppeknappen.

Alfred var busssjåfør og satt ofte fast i trafikken til og fra Oslo. Men da sang og plystret han av hjertens lyst fra et åpent vindu. En gang ble en mann i bilen ved siden av litt irritert og spurte: -Hva er det du er så forbasket glad for?
-Fordi jeg allerede er på jobb!

Updated: 13. februar 2015 — 15:36

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Den store bussboka © 2015 Frontier Theme